Gå videre til innhold
Kjell Varvin og Monica Holmen i utstillingen Intermediary Stages of A Never-Ending Process. Foto: Ingeborg Øien Thorsland / Galleri F 15
Kjell Varvin og Monica Holmen i utstillingen Intermediary Stages of A Never-Ending Process. Foto: Ingeborg Øien Thorsland / Galleri F 15

Pressemelding -

Walk and talk med Kjell Varvin og Monica Holmen i Galleri F 15

«Walk and talk»
Kjell Varvin i samtale med kurator Monica Holmen
Galleri F 15, 23. januar kl. 14.00

På den siste dagen av utstillingen Intermediary Stages of A Never-Ending Process, del II kan du møte kunstneren Kjell Varvin og kurator Monica Holmen i samtale om utstillingen, prosessen og kunstnerskapet. Galleri F 15s Kunstfaglig avdelingsleder Maria Havstam gir en kort introduksjon, og omviser Trude Johansen styrer samtalen. Det legges opp til en uformell og åpen samtale der publikum også er velkommen til å delta.

I Intermediary Stages of A Never-Ending Process, del II har Kjell Varvin tatt tegning ut i rommet i form av romlige og geometriske installasjoner. Hans intensjon er at arbeidene oppleves som de er, uten tilknytning til den ytre verden, men mer som en umiddelbar opplevelse av rytmer, retninger, farger og former og hvordan disse «snakker» med hverandre på tvers av teknikk og format. Nettopp dette har også vært ledende i Holmens tilnærming til og arbeid med utstillingen, der en utforskning av arbeidenes iboende muligheter til å inngå i en rekke ulike komposisjoner står sentralt.

Kjell Varvin (1939) har vært en del av norsk kunstliv siden 1960-tallet. Han har stilt ut utallige steder i Norge og utlandet, ha gjort en rekke utsmykninger og er innkjøpt av blant annet Nasjonalmuseet. Kjell Varvin har stilt ut i Galleri F 15 og Momentumbiennalen tidligere.

Varmt velkommen!

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Galleri F 15 (etablert 1966) og Momentumbiennalen (etablert 1998) er to av Norges mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst.

GALLERI F 15
kontakt@gallerif15.no
| tlf: 69 27 10 33

POSTADRESSE
Galleri F 15
Postboks 1033 Jeløy, N-1510
Moss

Pressekontakt

Amanda Kelly

Amanda Kelly

Pressekontakt Pickles PR Internasjonal presse - MOMENTUM 12 +34 685 875 996
Adriana J. Calderon

Adriana J. Calderon

Pressekontakt Communications Advisor +1 510 717 4398 LinkedIn

Relatert innhold

Galleri F 15 og MOMENTUM

Galleri F 15 ble etablert i 1966 og er et av Norges eldste og mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst og kunsthåndverk. Galleriets egenart ligger i den unike kombinasjonen av kunsten og stedets arkitektur i en lystgård fra 1800-tallet og beliggenhet i et historisk herregårdslandskap.

Galleriets kunstprofil er eksperimenterende og utforskende og inkluderer undersøkelser av samfunnsrelevante temaer. Gjennom samarbeid med lokale og internasjonale aktører i kunst- og kulturfeltet arbeides det målrettet for aktualitet og engasjement hos et bredt publikum. Galleri F 15 gir ut publikasjoner og arrangerer møter med kunstnere og familieaktiviteter i tilknytning til utstillingene.

Momentumbiennalen ble vist for første gang i 1998 og er i dag en av de eldste og blant de viktigste arenaene for samtidskunst i Norden. Momentum er Galleri F 15s største internasjonale satsning og vises annethvert år. I 2023 kommer Momentum i tre deler, og vil ta i bruk Galleri F 15 og det omkringliggende naturlandskapet som hovedarena.

Galleri F 15 og MOMENTUM
Albyalléen 60
1519 Moss
Norge