Gå videre til innhold
​Galleri F 15 stenger på ubestemt tid grunnet retningslinjer om koronaspredning

Pressemelding -

​Galleri F 15 stenger på ubestemt tid grunnet retningslinjer om koronaspredning

Fra og med i dag 12. mars kl. 14.00, og i minst to uker framover holder Galleri F 15 og F 15 verksted stengt i tråd med retningslinjer fra nasjonale helsemyndigheter om spredning av koronaviruset (covid-19).

Konserter avlyst 14. og 15. mars
Denne siste helgen av utstillingen Sounding Matter var det tilrettelagt for drop in-verksted, kataloglansering og konserter. Konsertene skulle foregå i Gunhild Mathea Olaussens utstilling i galleriet.

Både lørdagens to konserter med Ane Marthe Sørlien Holen, og søndagens fire konserter med musikerne Bernt Isak Wærstad, Kristine Tjøgersen, Jan Martin Smørdal og danser Magnus Myhr blir avlyst.

Må utsette åpning av ny utstilling, 28. mars
Galleriet forholder seg til retningslinjene som gjelder arrangører og vil holde stengt i minst to uker fram i tid. Utstillingen Earth, Wind, Fire, Water – Nordisk kunsthåndverk som etter planen skulle åpne 28. mars men må utsettes. Utstillingen er den 44. utgaven av utstillingsserien Tendenser som har vært et fast innslag på galleriet siden 1971.

Vi skulle egentlig startet montering på mandag og åpnet Tendenser 28. mars. Vi ser at vi må utsette åpningen. I dag har vi sendt ut informasjon om retningslinjene fra nasjonale helsemyndigheter til alle kunstnerne og kansellert deres deltakelse i monteringen av utstillingen. I tillegg reduserer vi egen stab for å verne flest mulig fra å bli syke. Galleri F 15 følger nøye med på utviklingen og rådene fra helsemyndighetene og vi gjennomfører risikovurderinger fortløpende. Publikum vil bli informert via våre hjemmesider om hva som skjer fremover.

- Dag Aak Sveinar, direktør

Kategorier


GALLERI F 15
kontakt@gallerif15.no
tlf: 69 27 10 33

POSTADRESSE
Galleri F 15
Postboks 1033 Jeløy, N-1510
Moss

GALLERI F 15
Albyalléen 60, 1519 Moss

Kontakter

Ann Kristin Traaen

Ann Kristin Traaen

Pressekontakt Presse- og kommunikasjonsansvarlig +47 938 19 216
Amanda Kelly

Amanda Kelly

Pressekontakt Pickles PR Internasjonal presse - MOMENTUM 12 +34 685 875 996

Relatert innhold

Galleri F 15 og MOMENTUM

Galleri F 15 ble etablert i 1966 og er et av Norges eldste og mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst og kunsthåndverk. Galleriets egenart ligger i den unike kombinasjonen av kunsten og stedets arkitektur i en lystgård fra 1800-tallet og beliggenhet i et historisk herregårdslandskap på Jeløy i Moss.

Galleri F 15 samarbeider med norske og internasjonale kunstnere og kulturaktører, og arbeider for å nå et mangfoldig publikum.

Momentumbiennalen ble vist for første gang i 1998 og er i dag en av de eldste og blant de viktigste arenaene for samtidskunst i Norden. Momentum er Galleri F 15s største internasjonale satsning og vises annethvert år.

Utstillingsserien Tendenser har formidlet nordisk kunsthåndverk på Galleri F 15 siden 1971. Siden 2016 har utstillingen blitt vist annethvert år og gitt muligheten for grundige undersøkelser av sentrale utviklinger innen kunsthåndverket.

Galleri F 15 og MOMENTUM
Albyalléen 60
1519 Moss
Norge