Gå videre til innhold
​Galleri F 15 stenger på ubestemt tid grunnet retningslinjer om koronaspredning

Pressemelding -

​Galleri F 15 stenger på ubestemt tid grunnet retningslinjer om koronaspredning

Fra og med i dag 12. mars kl. 14.00, og i minst to uker framover holder Galleri F 15 og F 15 verksted stengt i tråd med retningslinjer fra nasjonale helsemyndigheter om spredning av koronaviruset (covid-19).

Konserter avlyst 14. og 15. mars
Denne siste helgen av utstillingen Sounding Matter var det tilrettelagt for drop in-verksted, kataloglansering og konserter. Konsertene skulle foregå i Gunhild Mathea Olaussens utstilling i galleriet.

Både lørdagens to konserter med Ane Marthe Sørlien Holen, og søndagens fire konserter med musikerne Bernt Isak Wærstad, Kristine Tjøgersen, Jan Martin Smørdal og danser Magnus Myhr blir avlyst.

Må utsette åpning av ny utstilling, 28. mars
Galleriet forholder seg til retningslinjene som gjelder arrangører og vil holde stengt i minst to uker fram i tid. Utstillingen Earth, Wind, Fire, Water – Nordisk kunsthåndverk som etter planen skulle åpne 28. mars men må utsettes. Utstillingen er den 44. utgaven av utstillingsserien Tendenser som har vært et fast innslag på galleriet siden 1971.

Vi skulle egentlig startet montering på mandag og åpnet Tendenser 28. mars. Vi ser at vi må utsette åpningen. I dag har vi sendt ut informasjon om retningslinjene fra nasjonale helsemyndigheter til alle kunstnerne og kansellert deres deltakelse i monteringen av utstillingen. I tillegg reduserer vi egen stab for å verne flest mulig fra å bli syke. Galleri F 15 følger nøye med på utviklingen og rådene fra helsemyndighetene og vi gjennomfører risikovurderinger fortløpende. Publikum vil bli informert via våre hjemmesider om hva som skjer fremover.

- Dag Aak Sveinar, direktør

Tags


GALLERI F 15
kontakt@gallerif15.no
tlf: 69 27 10 33

POSTADRESSE
Galleri F 15
Postboks 1033 Jeløy, N-1510
Moss

GALLERI F 15
Albyalléen 60, 1519 Moss

Pressekontakt

Dag Aak Sveinar

Dag Aak Sveinar

Direktør +47 474 66 331

Relatert materiale

Relaterte nyheter