Gå videre til innhold
Kunstnerlisten for Tendenser 2024 er klar

Nyhet -

Kunstnerlisten for Tendenser 2024 er klar

Femten kunstnere fra Norge, Sverige og Finland deltar i den 46. Tendenser, I de rette hender, som åpner 23. mars 2024 på Galleri F 15.


Kunstnerne er:
Henna Aho (Finland), Marsil Andjelov Al-Mahamid (Republikken Serbia/Norge), Kristina Austi (Norge), Lisa Englund (Sverige), Brit Fuglevaag (Norge), Tore Magne Gundersen (Norge), Kamil Kak (Polen/Norge), Esse McChesney (Sverige), Hanna Oinonen (Finland), Inger Johanne Rasmussen (Norge), Hilde Skancke Pedersen (Norge), Kristina Skantze (Sverige), Maja Stjärna (Sverige), Ida Suvituuli Immonen (Finland), Kristin Tinsa Sæterdal (Norge).

Den 46. Tendenser 2024 I de rette hender setter fokus på materialbasert kunst, håndens arbeid og kunstnerisk ytring gjennom tekstilkunst.

Tendenser har formidlet nordisk kunsthåndverk på Galleri F 15 siden 1971. Siden 2016 har utstillingen blitt vist i biennaletakt og gitt muligheten for grundige undersøkelser av sentrale utviklinger innen kunsthåndverket.

Utstillingsperiode: 23. mars – 12. juni 2024
Kuratorer: Maria C. Havstam og Anne Klontz

Mer informasjon på gallerif15.no.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Ann Kristin Traaen

Ann Kristin Traaen

Pressekontakt Presse- og kommunikasjonsansvarlig +47 938 19 216

Relatert innhold

Galleri F 15 og MOMENTUM

Galleri F 15 ble etablert i 1966 og er et av Norges eldste og mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst og kunsthåndverk. Galleriets egenart ligger i den unike kombinasjonen av kunsten og stedets arkitektur i en lystgård fra 1800-tallet og beliggenhet i et historisk herregårdslandskap på Jeløy i Moss.

Galleri F 15 samarbeider med norske og internasjonale kunstnere og kulturaktører, og arbeider for å nå et mangfoldig publikum.

Momentumbiennalen ble vist for første gang i 1998 og er i dag en av de eldste og blant de viktigste arenaene for samtidskunst i Norden. Momentum er Galleri F 15s største internasjonale satsning og vises annethvert år.

Utstillingsserien Tendenser har formidlet nordisk kunsthåndverk på Galleri F 15 siden 1971. Siden 2016 har utstillingen blitt vist annethvert år og gitt muligheten for grundige undersøkelser av sentrale utviklinger innen kunsthåndverket.

Galleri F 15 og MOMENTUM
Albyalléen 60
1519 Moss
Norge