Gå videre til innhold
Foto: Eivind Lauritzen
Foto: Eivind Lauritzen

Blogginnlegg -

Juleverkstedet På Galleri F 15 og Tenthaus P1 Mobile atelier

Bli med på juleverksted og marked på Alby gård i regi av Galleri F 15.

3. og 4. desember

Tradisjonen tro arrangerer vi juleverksted hvor hele familien inviteres inn i F 15 verksted for å lage julegaver og julepynt. I år ønsker vi å utvide arrangementet med marked i gårdsrommet utenfor F 15 verksted. Det gjør vi i samarbeid med kunstnerkollektivet Tenthaus som er kuratorer for neste års Momentum. I gårdsrommet står allerede deres mobile verksted og atelier som vil være en del av markedet. Blikkåpnerne, våre 8 ungdomsambassadører, vil være verter for arrangementet og tilby enkel servering på bålpanna.

Det vil bli solgt kunst fra Tenthaus og artikler fra galleributikken.

Arrangementet finner sted i og utenfor F 15 verksted. Det varer fra kl 12.00-15.00 lørdag og søndag. Juleverksted og servering av varme drikker er gratis.

Velkomen til oss.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Ann Kristin Traaen

Pressekontakt Presse- og kommunikasjonsansvarlig +47 938 19 216
Amanda Kelly

Amanda Kelly

Pressekontakt Pickles PR Internasjonal presse - MOMENTUM 12 +34 685 875 996
Adriana J. Calderon

Adriana J. Calderon

Pressekontakt Communications Advisor +1 510 717 4398 LinkedIn

Galleri F 15 og MOMENTUM

Galleri F 15 ble etablert i 1966 og er et av Norges eldste og mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst og kunsthåndverk. Galleriets egenart ligger i den unike kombinasjonen av kunsten og stedets arkitektur i en lystgård fra 1800-tallet og beliggenhet i et historisk herregårdslandskap.

Galleriets kunstprofil er eksperimenterende og utforskende og inkluderer undersøkelser av samfunnsrelevante temaer. Gjennom samarbeid med lokale og internasjonale aktører i kunst- og kulturfeltet arbeides det målrettet for aktualitet og engasjement hos et bredt publikum. Galleri F 15 gir ut publikasjoner og arrangerer møter med kunstnere og familieaktiviteter i tilknytning til utstillingene.

Momentumbiennalen ble vist for første gang i 1998 og er i dag en av de eldste og blant de viktigste arenaene for samtidskunst i Norden. Momentum er Galleri F 15s største internasjonale satsning og vises annethvert år. I 2023 kommer Momentum i tre deler, og vil ta i bruk Galleri F 15 og det omkringliggende naturlandskapet som hovedarena.

Galleri F 15 og MOMENTUM
Albyalléen 60
1519 Moss
Norge